Zaagbladen van Karnasch

Karnasch heeft één van de meest uitgebreide programma’s zaagbladen ter wereld met ruim 3.000 verschillende artikelen. Daarom vindt u bij Karnasch altijd het juiste zaagblad voor uw toepassing. Maak uw keuze uit ruim 2000 verschillende HSS-, HSS-E-, DIN- en VHM-zaagbladen of de meer dan 1.000 types hardmetalen zaagbladen.

Een zaagblad van Karnasch garandeert de beste resultaten bij het zagen van bijna alle materialen. Alle zaagbladen zijn extreem geluid- en trilling gedempt, onderworpen aan de strengste kwaliteitscontroles en uit voorraad leverbaar.

Het assortiment van Karnasch Professional Tools bestaat uit: zaagbladen met hardmetalen insert, van HSS-DM05 of HSS-Co5 Kobalt metaal, DIN VHM, DIN HSS en orbitaal buiszaagbladen. Ze zijn leverbaar van diameter 20 mm tot en met 800 mm.

Karnasch zaagbladenprogramma – volgens de laatste technologie

Meer dan 3.000 zaagbladvarianten uit voorraad leverbaar. Alle cirkelzaagbladen van Karnasch zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en ondergaan uitgebreide kwaliteitscontroles, hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd. De kenmerken van de Karnasch zaagbladen hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • extreem geluid en trillingen gedempt
  • zeer soepel lopend
  • bijzonder geluids- en trilling gedempt
  • diameterbereik van 20 mm tot 800 mm
  • hoogste precisie voor perfecte resultaten met de kleinste gereedschapstoleranties
  • strikte kwaliteitscontrole – Premium kwaliteit

Hardmetalen zaagbladen

Bij de hardmetalen zaagbladen zijn de tanden voorzien van een HM-insert. Er zijn meer dan 1.000 verschillende zaagbladen met HM insert voor het zagen van bijna alle materialen van staal, RVS en aluminium tot hout, kunststoffen en composites. Er zijn verschillende snijbreedtes, diverse aantal tanden en meerdere asgaten leverbaar. De zaagbladen met HM insert zijn leverbaar vanaf diameter 80 tot diameter 800 mm.

BESTSELLER zaagbladen

De BESTSELLER zaagbladen worden veel verkocht. Omdat deze in grotere aantallen geproduceerd kunnen worden is de prijs extra gunstig voor u! BESTSELLERs zijn daarom altijd een goede keuze! Mocht u het juiste zaagblad niet zo snel kunnen vinden? Of twijfelt u welk zaagblad voor uw toepassing het beste is? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder.