Karnasch stiftfrezen

Het meest uitgebreide assortiment hardmetalen freesstiften/stiftfrezen ter wereld. Karnasch Professional Tools heeft meer dan 1.800 verschillende freesstiften in het programma – allemaal uit voorraad leverbaar.

Met 15 verschillende snijkantvormen en 12 verschillende snijgeometrieën, evenals speciale stiftfrezen (bijv. voor slotenmakers) en micro-frezen (microtools), dekken de Karnasch freesstiften elk mogelijk toepassingsbereik af. Ze zijn verkrijgbaar met de gereedschapscoatings BLUE-TEC en BLACK-TEC.

Karnasch-hardmetalen freesstiften hebben geoptimaliseerde eindvlakken voor verbeterde snijwerking en extreem gladde oppervlakken (spiegelfinish) voor een beter verspaningsresultaat. Voor de Karnasch freesstiften worent alleen de beste Micro-Grain hardmetaalkwaliteiten gebruikt en elke afzonderlijke frees wordt 100% getest op sterkte en betrouwbaarheid.

Karnasch hardmetalen freesstiften zijn geschikt voor de bewerking van staal, roestvrij staal, aluminium, non-ferrometalen, zachte metalen, kunststoffen, GVK / CFK, nikkel, kobalt en titaniumlegeringen en dienen ook als slotenmakergereedschap / gereedschap voor hulpdiensten.

Stiftfrezen met of zonder coating

Het stiftfrezenprogramma van Karnasch is verkrijgbaar in diameters van 1,5 mm tot 25 mm en leverbaar met of zonder speciale coating. Afhankelijk van de toepassing zijn maximaal 12 verschillende vertandingen beschikbaar.

BLUE TEC-COATING

Onze BLUE-TEC-coating, in combinatie met de juiste snijgeometrie, maakt het bewerken van staal tot ca. 70 HRC mogelijk, met een gelijktijdige verlenging van de levensduur van meer dan 100%, evenals verbeterde snijprestaties.

BLACK-TEC COATING

Voor de bewerking van aluminium, non-ferrometalen en kunststoffen biedt Karnasch de BLACK-TEC-coating. In combinatie met de optimale geometrie biedt deze coating uitstekende snijeigenschappen, waardoor de vorming van opgebouwde randen wordt verminderd.

Stiftfrezen in ongecoate uitvoering

Het uitgebreide assortiment freesstiften is ook leverbaar in een ongecoate versie, deze serie levert eveneens uitstekende prestatiewaarden.

Stiftfrezen, ook als set leverbaar!

Karnasch freesstiften zijn ook verkrijgbaar in set van 5, 10 of 50 freesstiften. Kies uit de verschillende freesstiften-sets de set die het beste bij uw project past.

Rechte slijpmachine in premium kwaliteit

Karnasch Professional Tools biedt een compleet assortiment rechte slijpmachines in het professionele segment voor een breed scala aan frees- en slijptaken. Bekijk ons assortiment slijpmachines.

Meer informatie stiftfrezen

Wenst u meer informatie over freesstiften of een ander product uit ons assortiment? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@karnasch.nl of bel naar + 31 (0) 541 66 24 77