Karnasch tappen en draadfrezen

Het tappenprogramma van Karnasch omvat HSS-Co Cobalt + TiN gecoate tappen, VHM-machinetappen, VHM Whitworth tappen en VHM-machinetappen met fijne schroefdraad. De verschillende tappen zijn beschikbaar in het diameterbereik van M3 tot M30 en kunnen worden gebruikt voor het bewerken van aluminium, koper, messing, staal, gehard staal tot 63 HRC, gietijzer en grafiet. Gebruik bij het tappen altijd een Karnasch snijpasta voor het beste resultaat!

De Karnasch micro draadfrezen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen op draadfreesgebied. Voor de meest nauwkeurige resultaten zonder braamvorming, zelfs bij kerngaten en moeilijk te bewerken materialen. De VHM micro draadfrezen zijn geschikt voor de bewerking van aluminium, koper, staal, GFK/CFK, grafiet en kunststoffen en leverbaar van M0,6 tot M3.

Dankzij de logaritmische vrijloop wordt er met de micro draadfrezen een aanzienlijke verbetering van de standtijd bereikt. Bovendien blijft het gereedschap stabiel, wat ook de procesbetrouwbaarheid verhoogt. Met de speciaal afgestemde gereedschapscoatings kunt u een aanzienlijke stijging van de productiviteit behalen bij het draadsnijden in metaal.

De volhardmetalen draadfrezen maken het schroefdraadfrezen in abrasieve materialen mogelijk. In afmetingen van M3 tot M12, met een diamantcoating, een spiraal van 30 ° en een extra verzinking, kunnen deze draadfrezen worden ingezet bij de bewerking van grafiet en composieten.

VHM tappen voor doorlopende en blinde gaten

Het assortiment tappen omvat niet alleen HSS-Co-tappen, maar ook VHM-machinetappen, VHM Whitworth-tappen en VHM-machinetappen met fijne schroefdraad. De speciale volhardmetalen tappen zijn geschikt voor het bewerken van gietijzer, grafiet en gehard staal van 50 tot 63 HRC.

De gecoate tappen voor doorlopende en blinde gaten zijn verkrijgbaar voor schroefdraden van M3 tot M12 en voor G1/8. In combinatie met de universele snijpasta van Karnasch bereiken de VHM-tappen een uitstekende standtijd.

VHM draadfrezen

De Karnasch VHM draadfrees voor binnendraadsnijden is voorzien van spaangroeven en leverbaar met of zonder binnenkoeling. De VHM-draadfrezen zijn geschikt voor het bewerken van staal en abrasieve materialen. Leverbaar in afmetingen van M3 tot M12. Dankzij de diamantcoating, de 30° spiraal en de eindverzinker zijn de draadfrezen zeer geschikt voor het bewerken van grafiet en GFK/CFK.

De VHM-draadfrezen van M3 tot M8 voorzien van een speciale coating voor staalbewerking tot 70 HRC, logaritmisch vrijgeslepen en interne koeling, zijn de beste keuze voor het bereiken van uitstekende standtijden bij het verwerken van staal of geharde materialen.

Door de combinatie van een logaritmische vrijloop en de interne koelmiddeltoevoer via de spaangroeven, wordt de procesbetrouwbaarheid en daarmee de standtijd van deze VHM-draadfrees significant verhoogd.

Karnasch tappen en draadfrezen volgens de laatste technologische ontwikkelingen

Inzetbaar tot 70 HRC

Karnasch draadsnijgereedschap is geschikt voor het bewerken van staal en geharde materialen tot 70 HRC.

Nieuwste gereedschapscoatings

Karnasch VHM-tappen en draadfrezen zijn leverbaar met een hittebestendige, hoogwaardige coating die zorgen voor een langere levensduur. Alle tapcoatings zijn specifiek afgestemd op de te bewerken materialen.

Van M0,6 mm tot M30 mm

Hoogste precisie voor perfecte resultaten dankzij de kleinste gereedschapstoleranties.

Premium kwaliteit

Gereedschappen van Karnasch worden met de grootste zorg vervaardigd en ondergaan uitgebreide kwaliteitscontroles.

Meer informatie tappen en draadfrezen

Wenst u meer informatie over tappen, draadfrezen of een ander product uit ons assortiment? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@karnasch.nl of bel naar + 31 (0) 541 66 24 77