Snelwissel-slijpschijven

Ideaal voor algemeen slijpen, ontbramen en kantenslijpen van ferro- en non-ferromaterialen. De schijven zijn eenvoudig te verwisselen dankzij ons speciale easy-locking-systeem. Wij zetten de verkrijgbare varianten voor u op een rij.

Ceramic snelwissel-slijpschijven

Karnasch Ceramic snelwissel-slijpschijven zijn ideaal voor het slijpen van roestvrij staal, hoge nikkellegeringen en andere hittegevoelige materialen. Er is een snelle materiaalverwijdering op hogedruktoepassingen. Zelfs bij lage aandrukkracht bereikt de zelfslijpende keramische korrel optimale maalresultaten zonder aanslag. De beste slijpresultaten worden bereikt met krachtige haakse slijpers.

Aluminiumoxide snelwissel-slijpschijven

Karnasch Aluminiumoxide snelwissel-slijpschijven zijn zeer geschikt voor: het slijpen en ontbramen van metalen, de voorbereiding en afwerking van lasnaden, maar ook voor afkanten, ontbramen en vlakslijpen op staal. Ze worden over het algemeen gebruikt op haakse slijpers om oneffenheden in het oppervlak te verwijderen of lichte bramen op ijzer en non-ferro materialen.

Snelwissel-slijpschijven voor oppervlakte conditionering

Karnasch snelwissel-slijpschijven voor oppervlakte conditionering voor het reinigen van alle metalen zijn speciaal voor het verwijderen van oppervlaktefoutjes, bewerkingssporen, zware oxidatie en lasspatten. Biedt duurzaamheid voor randwerk. Consistente snijsnelheid gedurende de gehele standtijd.