• High performance gereedschappen
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf € 250,-
Zoek

Cirkelzagen

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Cirkelzaagbladen van topkwaliteit

Karnasch Professional Tools biedt een zeer uitgebreid assortiment (hard-)metalen cirkelzaagbladen. De uitvoering van het zaagblad, de tandvorm, geometrie en het aantal tanden is afhankelijk van het te zagen materiaal. Voor iedere machine en alle te bewerken materialen heeft Karnasch de juiste cirkelzaag. Ook bij het verbeteren van het productieproces is Karnasch de juiste keus voor cirkelzaagbladen. Bijvoorbeeld voor het reduceren van geluid, een langere stand tijd en een hoger afwerkingsniveau.

Hardmetalen zaagbladen

Karnasch hardmetalen cirkelzaagbladen zijn leverbaar van 80 mm tot 800 mm en zijn altijd uit voorraad leverbaar. Met meer dan 1.000 verschillende hardmetalen cirkelzagen (en zelfs meer dan 2.000 metalen cirkelzaagbladen) biedt Karnasch het grootste uit voorraad leverbare assortiment cirkelzagen ter wereld!

Toebehoren

Kunt u het passende asgat niet vinden? Dit kan eenvoudig opgelost worden met een reduceerring. Karnasch heeft een zeer uitgebreid assortiment aan reduceerringen. Daarnaast zijn er ook smeermiddelen, snijolie en snijpasta van Karnasch leverbaar.

Filter
Refine
77 Meer
33 Meer
111 Meer
3 Meer
Filters
Sort
display