Cirkelzaagbladen met HM insert

De cirkelzaagbladen met HM insert zijn 100% Duits fabricaat. Alle zaagbladen zijn vervaardigd volgens het hoogste kwaliteitsniveau en hebben een strenge kwaliteitscontrole ondergaan. In het brede assortiment vindt u altijd het juiste zaagblad.

Het juiste zaagblad met HM insert vinden

De cirkelzaagbladen met HM insert zijn ingedeeld naar te bewerken materiaal. Met de filters kiest u eenvoudig de gewenste diameter, snedebreedte en bladdikte, asgat en/of het aantal tanden (z), zo wordt het aanbod beperkt. Mocht het toch nog lastig zijn om de juiste zaag te vinden, dan hebben we in onze catalogus een aantal handige hulpmiddelen voor u.

Quickfinder cirkelzaagbladen

Er zijn twee Quickfinders die kunnen helpen bij het vinden van de juiste cirkelzaag:

  • Quickfinder met alle cirkelzaagbladen, oplopend op artikelnummer met daarachter heel overzichtelijk aangegeven voor welke materialen deze geschikt is.
  • een Quickfinder met alle cirkelzaagbladen, oplopend op diameter met daarachter wederom aangegeven voor welke materialen deze geschikt is

Bij de toepassing/het geschikte materiaal wordt onderscheid gemaakt in:

  • ‘geschikt’ voor het betreffende materiaal d.m.v. een wit vinkje
  • ‘goed geschikt’ voor het betreffende materiaal d.m.v. een half blauw, half wit vinkje
  • ‘uitermate geschikt’ voor het betreffende materiaal d.m.v. een blauw vinkje

In dit overzicht wordt ook aangegeven of een artikel een BESTSELLER of een Valuetool is, dit zijn (vaak universele) veel verkochte artikelen die extra gunstig geprijsd zijn. Doe hier uw voordeel mee!

Meer informatie of hulp bij het selecteren van het juiste zaagblad?

Wilt u meer informatie over de cirkelzaagbladen met HM insert of kunnen wij u helpen bij de keuze voor het juiste zaagblad? Neem dan contact met ons op! Dat kan door ons te mailen, te bellen of via de chat rechts onderin. Onze medewerkers staan voor u klaar.